PADELVERKET SPÅNGA

12 BANOR • 14 M TAKHÖJD • GYM • SHOP

Mäktig takhöjd och SPA-känsla i duschrum

Spånga-hallen är Padelverkets flaggskepp med Stockholms högsta takhöjd för padelspel. Det är verkligen en mäktig känsla att komma att komma in i hallen för första gången.

Välkommen till Padelverket Spånga!

Vår anläggning

Spånga-hallen har 12 banor och över 14 meters takhöjd och öppnades 2019. Hallen erbjuder även shop, lounge, gym och riktigt fina omklädningsrum med bastu. Hallen ligger i Lunda Företagsområde, drygt tio minuters promenadavstånd från Spånga pendeltågstation eller Hjulsta T-banestation. Vi erbjuder fri parkering.

Abonnemang

Våra kontraktstider är väldigt populära och vi har helt fullt på vardagar prime-time (mån-tor 17-23), övriga tider finns det tider kvar att boka. Fyll i intresseanmälan nedan om du är intresserad av en kontraktstid i Spånga.

Padelevent

Padelverkets padelevent är otroligt omtyckta och vi har mångårig erfarenhet av event av olika typer som företagsevent, födelsedagspadel, midnattspadel för att nämna några. Padel i kombination med god mat och dryck med arbetskamrater eller personliga vänner – går det att ha ett trevligare event?

Café & Shop

I vårt café och shop hittar du olika sportdrycker, energibars, smoothies, nötter och riktigt gott kaffe. Shopen erbjuder även det senaste inom padel: rack och bollar från olika leverantörer, grepplindor, padelskor och Padelverkets sportkläder från Björn Borg.

Gym

Spånga-hallen har ett riktigt fint gym med kvalitetsmaskiner från Matrix. Det finns även spinningcyklar och cross-trainers samt en sektion avsedd för träning med fria vikter. Fyll i intresseanmälan så kommer vår hallchef att kontakta dig och berätta mer om vårt gym.

Priser

Banhyra dagtid

Gäller vardagar 06.00 – 17.00

400 kr/tim
360 kr/tim Plusmedlemmar

Banhyra kväll & helg

Gäller vardagar 17.00 – 22.00 samt helger.

480 kr/tim
440 kr/tim Plusmedlemmar

Klippkort Alla tider

Gäller alla tider, giltighetstid  1 år

10 ggr – 4.320 kr

Klippkort Lågpris

Gäller vardagar innan 17:00, giltighetstid  1 år

10 ggr – 3.600 kr

Hyra av racket kostar 40 kr/tillfälle

Kontakta oss

Sebastian Gorsetman

Hallchef

0720-60 00 56

Finspångsgatan 38-40, 163 53 Spånga

Öppettider

Måndag – Söndag 06.00 – 24.00

Hitta till oss

Med bil

E18, avfart mot Vällingby/Lunda Industriområde, vänster Avestagatan, vänster Finspångsgatan, fortsätt rakt fram genom korsning Fagerstagatan. Hallen ligger på vänster sida.

Från västerort, vid Vällingby/Hässelby rondellen, väg 275 Bergslagsvägen, höger Fagerstagatan, fortsätt rakt fram genom korsning Avestagatan, höger Finspångsgatan. Hallen ligger på vänster sida.

Kommunalt

Det är drygt 10 minuters promenad från såväl Spånga Station som från Hjulsta T-Bana (Blå Linje). Se karta nedan för bästa promenadväg. Har du tur med tajming kan du även ta buss 517 från Spånga Station som har en hållplats bara en liten bit från hallen.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny