BARN & UNGDOM

ÄLVSJÖ

Vi satsar på barn och ungdomar!

Padelverket Älvsjös barn- och ungdomsverksamhet syftar till att ge padelintresserade barn och ungdomar bästa möjliga utvecklingsmöjligheter för sin padel efter förmåga och intresse. Våra ledord är glädje, gemenskap och engagemang. Den övergripande målsättningen med träningen är att skapa en positiv och stimulerande miljö som gör att barnen får möjlighet att utveckla sitt padelspel till nya nivåer.

Juniorträning

Minipadel – För barn födda år 2013-2015 (5-7 år)
Nybörjarjunior – För barn/juniorer födda år 2005-2012 (8-15 år)
Tränings- och tävlingsjunior – För barn/juniorer födda år 2001-2012 (8-19 år)

Anmälningsrutiner och kösystem för minipadel och juniorträning

Vi erbjuder träning när vi startar nya nybörjar- eller fortsättningsgrupper eller får lediga platser i befintliga grupper. Vi följerköordningen tills vi hittar en bra ”matchning” för att få så jämna och väl fungerande träningsgrupper som möjligt. Vi tar även så stor hänsyn som möjligt till övriga önskemål från barnen/juniorerna samt föräldrarna. För att en ny grupp ska startas, eller att grupper fortsätter, krävs alltid att vi har resurser tillgängligt i form av bantid och tränare. Avanmälan tillfortsättningsgrupper vid ny termin behöver alltid bekräftas skriftligt vid förfrågan.

Anmäl intresse för vår barn- och ungdomsverksamhet

Fyll i formuläret för att anmäla intresse till vår barn- och ungdomsverksamhet.  Sandra Örtevall, verksamhetsansvarig för B&U,  kommer att kontakta dig inom kort.
Kontaktinformation till Sandra: 076-282 70 21, junioralvsjo@padelverket.se

Tränarteam

Juniorkommitéen

Skollovsläger

Vi bjuder in till olika läger på skolloven för barn- och ungdomar mellan 8-15 år. Vi fokuserar på att spela mycket padel och ha roligt!

Privatträning

Fr  o m april 2021 kommer vi erbjuda privatträning för barn- och ungdomar som vill träna extra med våra tränare. Kontakta: Henning Ledstam, 070-7285187 henning@ledstam.se

Anmälnings- och betalningsvillkor

Anmälan till antal träningstillfällen/dagar som anges i inbjudan till respektive terminskurs/läger är bindande när plats bekräftats. Om elev avslutar kurs i förtid så sker återbetalning endast om ersättare tar platsen. Vid frånvaro p g a skada eller sjukdom från kurs under längre period görs en bedömning avseende eventuell prisreducering.

Betalning sker via faktura som skickas ut via mail. Alla avgifter faktureras med betalningsvillkor 30 dagar netto, vilket medger god tid att betala på utsatt datum. Om betalning inte inkommit på utsatt datum, skickas en påminnelse inom 10 kalenderdagar från ursprungligt förfallodatum, inklusive en påminnelseavgift om 45 kr.

All betalning sker till:

Padelverket Sportklubb Älvsjö
BG: 821-1146
Swish: 123 192 50 98

Ange alltid fakturanumret som står på fakturan.

Padelverket Sportklubb Älvsjö skildrar sin verksamhet genom bland annat fotografering, filminspelning och ljudupptagning av barn och ungdomar som deltar i olika sorters aktiviteter, innanför eller utanför Padelverkets lokaler. Materialet används på vår hemsida och i våra sociala medier i syfte att synliggöra vår verksamhet på bästa sätt. Om du som målsman INTE samtycker till ovan går det bra att höra av sig till:
pskalvsjo@padelverket.se

DEN 12/9 BYTER VI NAMN!

Den 12 september byter vi namn på våra hallar, i sociala medier och på Matchi. Från och med då heter vi Padel United Spånga, Padel United Botkyrka och Padel United Älvsjö. 

Vill du veta mer om namnbytet, läs mer här!  

 

Välkommen!