TRÄNING

ÄLVSJÖ

Träning för alla

Padelverkets vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Vi har flera tränare som arbetar i Älvsjö – kontaktinformation till dessa hittar du längre ner på sidan.

Individuell träning & gruppträning

Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Aktuella träningstillfällen kommer löpande läggas upp på Matchi.

Barn & ungdomsträning

Träning för barn- och ungdomar bedrivs av vår klubb PSK Älvsjö. Ansvarig för den verksamheten är Sandra Örtevall som nås på junioralvsjo@padelverket.se.

Aktuella kurser

Information om våra kurser läggs löpande upp på Matchi och publiceras på Facebook och Instagram. Ett kalendarium för PSKs Älvsjös planerade kurser hittar du här >>. Kalendariumet innehåller även klubbens aktiviteter, tävlingar och klubbevent.

Våra tränare i Älvsjö

Sandra Örtevall

Sandra är utbildad padeltränare och brinner för att utveckla andra. Hon spelar själv idag padel på elitnivå och är rankad top 10 i Sverige. Sandra har en bakgrund som elitspelare i tennis där hon som junior vunnit 18 SM medaljer, representerat Sverige ett flertal gånger i EM samt i Ungdoms OS.

Kim Lindholm

Kim är licensierad PT inom padel och utbildad på Uppsala Padelcenter hos Daniel Windahl och Andreas Ehrnvall. Han har spelat padel i 5 år, spelat på Svenska touren och kommit till kvartsfinal i SM. Har varit i Spanien ett flertal gånger på träningsläger och spelat med flera spelare i världseliten.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny