TRÄNING

SPÅNGA

Träning för alla

Padelverkets vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Vi har kurser för nybörjare, medel och avancerade spelare. Och vi erbjuder såväl individuell träning som gruppträning. Aktuella kurser hittar du på Matchi och i Padelverkets kalendarium. Vi har flera tränare som arbetar i Spånga – kontaktinformation till dessa hittar du längre ner på sidan.

Individuell träning & gruppträning

Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Aktuella träningstillfällen kommer löpande läggas upp på Matchi.

Barn & ungdomsträning

Träning för barn- och ungdomar bedrivs av vår klubb PSK Älvsjö. Ansvarig för den verksamheten är Louise Lindström som nås på juniorspanga@padelverket.se.

Aktuella kurser

Information om våra kurser läggs löpande upp på Matchi och publiceras på Facebook och Instagram. Ett kalendarium för Padelverkets planerade kurser hittar du här >>. Kalendariumet innehåller även klubbens aktiviteter, tävlingar och klubbevent.

Våra tränare i Spånga

BORJA "POPI" COLL

HUVUDTRÄNARE SPÅNGA

Borja ”Popi” Coll har mer än 20 års erfarenhet av padel och arbetar sedan 2017 på Pins Padel på Mallorca. Där tränar han människor från hela världen. Han jobbar med en enkel, tydlig och välstrukturerad metodik som kommer att förbättra dina padel skills.
Under senare år har han även rest omkring på en rad olika platser i Europa för att introducera sporten, hållit i kurser och clinics.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny