Aktiviteter för alla

Padelverkets hall i Haninge erbjuder kontinuerligt en mängd olika aktiviteter. Dessa arrangeras av vår personal i hallen, av olika padelentusiaster samt av vår samarbetspartner XLNT Padel.  Håll utkik på Matchi där vi lägger ut de flesta av våra aktiviteter eller följ oss på Facebook och Instagram för att få information om vad som händer i hallen.

Americanos

“Americano” är en populär spelform där lagbyten utgör en vital del av matchen. Spelet går ut på att man lottar lag för att sedan spela om ett visst antal poäng, ofta 24. Matchen kan då sluta alltifrån 21-3 12-12 osv. När matchen är över så får alla spelar det antalet poäng som laget spelat ihop – per person.

Exempel: slutar matchen 19-5 så får vinnarna 19 poäng per person och förlorarna 5 poäng. Därefter skiftar man lag och spelar nästa match. När matcherna är slut så sammanställer man poängen per person och den som har fått flest poäng totalt vinner.

Frukost- och lunchpadel

Bokar du in dig på en av våra frukost- eller lunchpadelaktiviteter kan du förvänta dig en rolig start på dagen eller ett skönt lunchbreak. Det kan vara olika typer av mindre tävlingar eller Americanos. Frukost eller lunchpåse ingår i aktivitetens pris.

Aktuella aktiviteter

Information om våra aktiviteter läggs löpande upp på Matchi och publiceras på Facebook och Instagram. >> Besök vårt kalendarium för Padelverkets planerade aktiviteter.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny