Vi älskar padel!

Ägare och grundare till Padelverket Haninge är Roger Strandbro,  Joakim Borell, Robert Hindorff, Melker Lindqvist och Johan Eklöf, fem stockholmare som älskar racketsport i allmänhet och padel i synnerhet!

Syftet med att starta en padelhall var så enkelt som att vi ville få bättre möjlighet att spela, få arbeta med något aktivt och roligt och inte minst att få vara del av att sprida en relativt ny sport i Sverige.

Det vi tycker är mest positivt är att det är en enkel sport att lära sig och alla kan utöva det, oavsett kön eller ålder.

Våra ledord

Glädje

Att idrotta ger glädje för många människor. Vi vill bedriva och utveckla vår verksamhet så att alla ska kunna ha roligt, må bra och utvecklas. Att bidra till att göra padel mer tillgänglig är att bidra till mer glädje – finns det någon roligare sport?

Gemenskap

Vi vill att alla i vår verksamhet ska känna tillhörighet och gemenskap. Våra klubbar erbjuder många olika aktiviteter där du kanske kan hitta nya trevliga vänner och padelspelare. När du kommer till Padelverket ska du bli sedd av vår serviceinriktade personal – du ska alltid känna dig välkommen och känna av vår gemenskap.

Engagemang

Alla som arbetar med Padelverket, såväl personal i vår hall som i vår klubb har ett stort engagemang i vår gemensamma verksamhet: för idrott generellt, för att utveckla padel som sport och för att därmed bidra till en bättre hälsa och välbefinnande. Detta engagemang ska märkas när du kommer till Padelverket.

Styrelse & ledning

Joakim Borell

STYRELSEORDFÖRANDE

Ägarfrågor och strategiska samarbeten

Johan Andersson

LEDNING

Hallchef

Robert

Robert Lindorff

STYRELSELEDAMOT

Roger Strandbro

STYRELSELEDAMOT
johan

Johan Eklöv

STYRELSELEDAMOT

Melker Lindqvist

LEDNING

Hallchef

Meny