Träning för alla

Padelverkets vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Vi har flera tränare som arbetar i vår hall – kontaktinformation till dessa hittar du längre ner på sidan.

Individuell träning & gruppträning

Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Aktuella träningstillfällen kommer löpande läggas upp på Matchi.

Barn & ungdomsträning

Vi håller f n på att bygga upp en träningsverksamhet för barn och ungdomar. Vi återkommer med mer information om detta när vi kommit längre i arbetet. Stay tuned!

Aktuella kurser

Information om våra kurser läggs löpande upp på Matchi och publiceras på Facebook och Instagram. Ett kalendarium för våra planerade kurser hittar du här >>.

Våra tränare i Haninge

Andreas

Andreas Hagelin

Andreas är vår hallchef och utbildad tränare både via Andreas Johansson på Prio Academy och King Kong Padel. Andreas har sedan tidigare en bred idrottsbakgrund och erfarenhet av alla de stora racketsporterna. Han har även varit aktiv inom fotboll och golf i många år. Nu är det dock padel som är prio ett och han brinner för att utveckla nya och medelspelare som vill ta sin padel några nivåer uppåt.

melker

Melker Lindqvist

Melker har ett genuint intresse för padelns utveckling i Sverige. Med en bred idrottsbakgrund som utbildad tränare/coach/ledare tar sig Melker an kunden med öppna armar, glädje och lyhördhet. Allt för att anpassa träningen efter nivå, ambition och mål med just din/er padel/träning.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny