Träning för alla

Padelverkets vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Vi har flera tränare som arbetar i vår hall – kontaktinformation till dessa hittar du längre ner på sidan.

Individuell träning & gruppträning

Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Aktuella träningstillfällen kommer löpande läggas upp på Matchi.

Barn & ungdomsträning

Vi håller f n på att bygga upp en träningsverksamhet för barn och ungdomar. Vi återkommer med mer information om detta när vi kommit längre i arbetet. Stay tuned!

Aktuella kurser

Information om våra kurser läggs löpande upp på Matchi och publiceras på Facebook och Instagram. Ett kalendarium för våra planerade kurser hittar du här >>.

Våra tränare i Haninge

melker

Melker Lindqvist

Melker har ett genuint intresse för padelns utveckling i Sverige. Med en bred idrottsbakgrund som utbildad tränare/coach/ledare tar sig Melker an kunden med öppna armar, glädje och lyhördhet. Allt för att anpassa träningen efter nivå, ambition och mål med just din/er padel/träning.

Vicktor Kihlberg

Tränare

Vicktor har sedan barnsben utövat flertalet sporter, där främst ishockey och golf hängt med upp i vuxen ålder. Kontakten med ishockeyn har han kvar genom sitt arbete som domare. Bakgrunden inom såväl individuell som lagidrott kommer väl till pass på padelbanan där en mix av bra individuell teknik och spelförståelse är a och o.

Vicktor är en otroligt omtyckt tränare med flera års erfarenhet från olika klubbar i Stockholmsområdet och delar av året nere i Marbella, Spanien.

Vicktor´s styrka är att han är tydlig, kunnig och har förmågan att se till varje individs behov. Envisheten han besitter kommer ta din padel till både nästa och näst-nästa nivå!

Utöver alla timmars erfarenhet på banan är Vicktor utbildad och diplomerad flera nivåer av Spanska padelförbundet.

Du kan boka Vicktor antingen för PT-pass eller som grupptränare.

Utbildningar:
* Certifierad padelinstruktör via Spanska Padelförbundet i Steg 1 & Steg 2.
* Barn/Ungdomstränarkurs med Andreas Johansson
* Träningslära, näringslära på NIU

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram
Meny